Seni hiç sevmemezlik etmedim etmem edemem, seni hiç aldatmadım, aldatmam, aldatamam,ama senin hemen unutuveririm. Niye mi? Çünkü sen bunların hiç birini yapmadın!!!
Beni sensiz bıraktığın gün geliyor aklıma , düşünyorumda çok acı çekmiştim, ama şu anda dahada çok çekiyorum ama biliyorumki sen bu acıya hiçbir zaman değmedin beni hiç bir zaman sevmedin sen sevsende sevmesende ben seni
Elbet mutluluk elimi tutacak birgün, elbet şans bana bir kıyak geçecek ve ben güleceğim. ne yazıkki sen sadece ardımdan bakacaksın kaybına göz yaşı dökeceksin ama merak sen üzülme gülüm acıda sevgin kadar geçicidir..
Sende benim kadar gerçekleri görüyorsun beraber olamayız benim gibi biliyorsun, ayrı dünyaların insanısın yavrucağım sen kendi dünyanın toprağıda büyüyorsun.
Seni çok seviyorum dönmeyeceğini bilsemde bekliyorum beni bıraktın ona gittin olsun yinede kızamıyorum nolur dön bana bekliyorum seni hala çok seviyorum allahın belası dön artık..
Dün Gece Yine Aklımdaydın Saatlerce, Önce Ölümü Sonra Sensizliği Düşündüm. Hiç Farkı Yoktu Bibirinden, Çünkü Ölüm Sensizlikse, Sensizlik Zaten Ölümdü
Güneşin her doğuşunda ben biraz daha batıyorum.Bu hayatı anlamsız,sensiz yaşıyorum.Her gün sanki ölümü bekliyorum.Çünkü ben sensiz yapamıyorum..
Gözlerim yollarda bekletme ne olur,bu aşka bir hüzün ekletme ne olur,bana sensizliği öğretme ne olur,yokluğun cehennem,cennetim sensin...
Ses etmesemde öfkem saklı sana bakışlarımda bir tokat atıp gitmek vardı ama alacağın olsun o da değmezdi sana.
Sanmaki vefasız unuttum seni şu seven kalbimi terkeden sen pişmanlık duyup ararsan eğer yüreğin sızlayıp yanarsa eğer nerdesin diye sorarsan eğer.. Hasretin Çölünde Sürgündeyim Ben !