Sokakta bir kız gördüm takıldı gözlerim gözlerine, Aşığım zannetti beni kendine, Halbuki ne bilsin, Benziyordu GÖZLERİ GÖZLERİNE...
Unut dedin! Unutmam dedim! Unutursun dedin! Unutamam dedim! Unutmalısın dedin! Unutmamalıyım dedim! Unutacaksın dedin! Unutmayacağım dedim! (gülümsedin) elbet Unutursun dedin! (gözlerim doldu) asla Unutmam dedim vede asla Unutmayacağım! sen Unutsan bile
Bekleyiş bir özleyiş gönüldeki güzeli bir süsleyiş binbir hisle sevmeli neden o çok sevene unut bekleme derler oysa seven ümitsiz olsada bekler
Söylemek istediğim o kadar çok şey var ki başını bilip sonunu hatırlayamadığım. Sevdiğim bir kişi var ki sevdiğimi söyleyemediğim. Gözlerimde o kadar çok yaş var ki utanıp ağlayamadığım.
Vaktinden önce çiçek açmaz rüzgara kelepçe vurulmaz. Bende sen bitmedikçe veya bende ben ölmedikçe sana olan bu sevgim bitmez.
Sevgilim bilki senden uzak ne güzellikleri avutur beni bu şehrin, nede yıldızlı akşamları! Özlemin bir nehir olmuş yarar gider içimdeki dağları!
O kadar öfke doluyumki sana anlatamam.seni bin parçaya bölsemde hırsımı alamam.ya seveceksin yada sevmeyeceksin.ama şunu unutma asla seveni üzmeyeceksin