| Gözden ırak olan, gönülden de ırak mıdır? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
By_Akrep YöNeTiCi [SiTe Sahibi]
Mesaj Sayısı : 1227 Nerden : HerYerdeN kuralları : Rep gücü : 0 Puan : 21 Kayıt tarihi : 25/09/08
| |
| |
oslem_55 Üye
| Konu: Geri: Gözden ırak olan, gönülden de ırak mıdır? Perş. Kas. 06, 2008 8:54 pm | |
| evtt evtt benceee ırakktırrrrrrrr:d | |
|
| |
korsan Vip üye
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 37 Nerden : hatay Rep gücü : 0 Puan : 1 Kayıt tarihi : 05/11/08
| Konu: Geri: Gözden ırak olan, gönülden de ırak mıdır? C.tesi Kas. 08, 2008 7:45 pm | |
| GÖZ GÖRMEYİNCE GÖNÜL MUHAKKAK KATLANIRRR | |
|
| |
dadlu_alev Üye
Mesaj Sayısı : 122 Ruh Hali : Takım : Rep gücü : 0 Puan : 0 Kayıt tarihi : 25/09/08
| Konu: Geri: Gözden ırak olan, gönülden de ırak mıdır? Paz Kas. 09, 2008 2:15 pm | |
| - korsan_dadLu demiş ki:
- GÖZ GÖRMEYİNCE GÖNÜL MUHAKKAK KATLANIRRR
Ne alaka korsan_dadLu NedeN ırak oLsunki | |
|
| |
korsan Vip üye
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 37 Nerden : hatay Rep gücü : 0 Puan : 1 Kayıt tarihi : 05/11/08
| Konu: Geri: Gözden ırak olan, gönülden de ırak mıdır? Paz Kas. 09, 2008 11:52 pm | |
| dadlu_alev demiş ki ne alaka niye katlansın gönül göz görmeyince ???
Sevdiğimiz kişiye ne kadar sevdiğimize bağlı olarak ona ihtiyacımız vardır. o yokken ona olan ihtiyaç onu sevdiğimiz ölçüdedir. çok seviyorsak onu çok ararız. çok özleriz.bu yokluk onu ne kadar sevdiğimizi ölçmek için bir fırsattır.misal iki arkadaşı örnek gösteebiliriz.ayrı kalmak zorunda olmuslar.ilk günlerde çok sık görüşürler genelde sonraları aramalar konuşmalar azalır bi süre sonra kesilir..zaman insanları uzaklaştırır.göz görmezse gönül katlanmak zorunda kalır gözden uazak olan gönülden de uzaktır ..
bi de şu açıdan bakmak gerek tabi...aradaki bağ.eğer kuvvetli ise her ne olursa olsun o bağı koparamaz...
yani sayın dudlu_alev ben genel anlamda yorum yaptım.herkes düşüncelerinde özgürdür değil mi??ben senin yoruma katılmıyorum.ne alaka deyip de ardından yorum yapmamak olmaz bi de sizi dinleyelim derim.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1227 Nerden : HerYerdeN kuralları : Rep gücü : 0 Puan : 21 Kayıt tarihi : 25/09/08
| Konu: Geri: Gözden ırak olan, gönülden de ırak mıdır? Ptsi Kas. 10, 2008 10:22 am | |
| - korsan_dadLu demiş ki:
- dadlu_alev demiş ki ne alaka niye katlansın gönül göz görmeyince ???
Sevdiğimiz kişiye ne kadar sevdiğimize bağlı olarak ona ihtiyacımız vardır. o yokken ona olan ihtiyaç onu sevdiğimiz ölçüdedir. çok seviyorsak onu çok ararız. çok özleriz.bu yokluk onu ne kadar sevdiğimizi ölçmek için bir fırsattır.misal iki arkadaşı örnek gösteebiliriz.ayrı kalmak zorunda olmuslar.ilk günlerde çok sık görüşürler genelde sonraları aramalar konuşmalar azalır bi süre sonra kesilir..zaman insanları uzaklaştırır.göz görmezse gönül katlanmak zorunda kalır gözden uazak olan gönülden de uzaktır ..
bi de şu açıdan bakmak gerek tabi...aradaki bağ.eğer kuvvetli ise her ne olursa olsun o bağı koparamaz...
yani sayın dudlu_alev ben genel anlamda yorum yaptım.herkes düşüncelerinde özgürdür değil mi??ben senin yoruma katılmıyorum.ne alaka deyip de ardından yorum yapmamak olmaz bi de sizi dinleyelim derim.. | |
|
| |
korsan Vip üye
| Konu: Geri: Gözden ırak olan, gönülden de ırak mıdır? Ptsi Kas. 10, 2008 1:51 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Gözden ırak olan, gönülden de ırak mıdır? Salı Kas. 11, 2008 10:12 pm | |
| - korsan demiş ki:
- SAĞOL KARDEŞ TŞKÜR
| |
|
| |
teoman Üye
| Konu: Geri: Gözden ırak olan, gönülden de ırak mıdır? C.tesi Kas. 22, 2008 1:24 pm | |
| insan vefasızsa yanındakinide unutur kişilik meselesi bu işler | |
|
| |
courage57 Üye
Mesaj Sayısı : 216 Yaş : 35 Nerden : istanbul Ruh Hali : Takım : Rep gücü : 0 Puan : 0 Kayıt tarihi : 07/11/08
| Konu: Geri: Gözden ırak olan, gönülden de ırak mıdır? C.tesi Kas. 22, 2008 1:31 pm | |
| bence gözden uzak olan gönülden uzak olmak göz gördüklerine gönül görmediklerine inanır uzaklarda olsada onu hisseder görmeyipte deliler gibi sevdiğiniz saygı duyduğunuz kimse yokmu | |
|
| |
| Konu: Geri: Gözden ırak olan, gönülden de ırak mıdır? C.tesi Kas. 22, 2008 10:04 pm | |
| - courage57 demiş ki:
- bence gözden uzak olan gönülden uzak olmak göz gördüklerine gönül görmediklerine inanır uzaklarda olsada onu hisseder görmeyipte deliler gibi sevdiğiniz saygı duyduğunuz kimse yokmu
Benim Varrrr | |
|
| |
| Gözden ırak olan, gönülden de ırak mıdır? | |
|